Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Enrobing of Meat and Meat Products

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Enrobing of Meat and Meat Products Chidanandaiah Shivamurthaiah
Libristo kód: 07090251
Nakladatelství Lambert Academic Publishing, listopadu 2010
The preferential appeal and desired texture of enrobed meat products create new opportunities, up sc... Celý popis
? points 138 b
1 375 včetně DPH
Skladem u dodavatele Odesíláme za 15-20 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Shahnama of Firdausi Edmond Warner / Pevná
common.buy 9 216
Kinks Carey Fleiner / Pevná
common.buy 1 825
Fair Crusader. an Opera, Etc. Anonymous / Brožovaná
common.buy 382
Sweet Lie of Lesbianism Sharon A Lawson / Brožovaná
common.buy 351
Statistics for Engineering and the Sciences Terry L. Sincich / Brožovaná
common.buy 2 191
Philosophie Der Gegenwart Arnold Ruge / Pevná
common.buy 1 122
William Shakespeare, a Critical Study Georg Brandes / Pevná
common.buy 1 177
Catholic Baptisms in Western Pennsylvania, 1799-1828 Father Peter Helbron / Brožovaná
common.buy 630
Sarcophagus Jean-Pierre Chevalier / Brožovaná
common.buy 307
National Intelligencer Newspaper Abstracts Joan M Dixon / Brožovaná
common.buy 1 301

The preferential appeal and desired texture of enrobed meat products create new opportunities, up scaling foods or making them more home style, recreating traditional foods. Enrobing has become a means of offering consumers new items that are promotable features in supermarkets and even small improvements can be of high monetary value. Incorporation of carbohydrate rich flours as enrobing ingredient may improve the crispness and adhesion of coating. In this book enrobing methods and its quality, ingredients used, cooking methods, quality changes during storage and research planning has extensively covered. The book is exclusively useful for the students, scientists and teaching faculty of meat/food science and technology. The research planning would be, however, helpful to carry out further scientific research in this line. Enrobing is type of value addition, substantial demand for the products existing in the market.

Informace o knize

Plný název Enrobing of Meat and Meat Products
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2010
Počet stran 76
EAN 9783843370448
ISBN 3843370443
Libristo kód 07090251
Nakladatelství Lambert Academic Publishing
Váha 122
Rozměry 152 x 229 x 5
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet