Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Enological Studies - I. Experiments in Cider Making Applicable to Farm Conditions II. Notes on the Use of Pure Yeasts in Wine Making

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Enological Studies - I. Experiments in Cider Making Applicable to Farm Conditions II. Notes on the Use of Pure Yeasts in Wine Making William B. Alwood
Libristo kód: 12205503
Nakladatelství Vintage Cookery Books, listopadu 2015
This vintage book contains a detailed treatise on making cider and wine, with details of experiments... Celý popis
? points 42 b
417 včetně DPH
Skladem u dodavatele Odesíláme za 15-20 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


PONS Jedziemy do Francji praca zbiorowa / Brožovaná
common.buy 141
Reflexive Naivität Maria E. Müller / Brožovaná
common.buy 1 195
Night & Demons David Drake / Digital
common.buy 314
The Girl from Rawblood Catriona Ward / Brožovaná
common.buy 563
Brantlee's Reading Log Martha Day Zschock / Pevná
common.buy 426
Missing: A Private Novel James Patterson / Brožovaná
common.buy 586

This vintage book contains a detailed treatise on making cider and wine, with details of experiments in cider making applicable to farm conditions and notes on the use of pure yeasts in wine making. "Enological Studies" is highly recommended for those with an interest in the science behind brewing, and would make for a fantastic addition to collections of related literature. Contents include: "Cider Made from Low-grade Apples in Hot Weather", "Character of Raw Materials", "Notes on Condition of Samples During Fermentation", "Analyses of Bottled Ciders", "Cider Made from Winter Apples in Cold Weather", "Plan of the Experiment", "Fermentation Notes", "Discussion of Chemical Data", et cetera. Many vintage books such as this are increasingly scarce and expensive. It is with this in mind that we are republishing this volume now in an affordable, modern edition complete with a specially commissioned new introduction on beer brewing.

Informace o knize

Plný název Enological Studies - I. Experiments in Cider Making Applicable to Farm Conditions II. Notes on the Use of Pure Yeasts in Wine Making
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2015
Počet stran 40
EAN 9781473328082
ISBN 147332808X
Libristo kód 12205503
Nakladatelství Vintage Cookery Books
Váha 64
Rozměry 140 x 216 x 2
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet