Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 299 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Zásilkovna 44 Kurýr GLS 74 PPL 99

Effect of Enzymatic Processing on Banana Juice and Wine

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Effect of Enzymatic Processing on Banana Juice and Wine George William Byarugaba-Bazirake
Libristo kód: 06830157
Nakladatelství VDM Verlag, prosince 2009
Although bananas are widely grown worldwide in many tropical and a few sub-tropical countries, banan... Celý popis
? points 189 b
1 893 včetně DPH
Skladem u dodavatele Odesíláme za 15-20 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Malice in Wonderland Bojan Baca / Brožovaná
common.buy 1 239
The Changing Dimension of Educational Management Beverley Blake / Brožovaná
common.buy 1 239
Gesundheitsförderung im schulischen Alltag Johanna Telieps / Brožovaná
common.buy 1 981
Ein systemtheoretischer Zugang zum Dopplereffekt Bernhard Bundschuh / Brožovaná
common.buy 1 283
Healing the Schism Kerr L. White / Brožovaná
common.buy 3 037

Although bananas are widely grown worldwide in many tropical and a few sub-tropical countries, banana beverages are still among the fruit beverages processed by use of rudimentary methods such as the use of feet or/and spear grass to extract juice. Because banana juice and beer remained on a home made basis, there is a research drive to come up with modern technologies to more effectively process bananas and to make acceptable banana juices and wines. One of the main hindrances in the production of highly desirable beverages is the pectinaceous nature of the banana fruit, which makes juice extraction and clarification very difficult. The overall objective of this research was to improve banana juice and wine by enzymatic processing techniques and to improve alcoholic fermentation and to produce limpid and shelf-stable products of clarified juice and wine. The focus was on applying the selected commercial enzyme preparations specifically for the production of better clarified banana juice and wine.

Informace o knize

Plný název Effect of Enzymatic Processing on Banana Juice and Wine
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2009
Počet stran 180
EAN 9783639223507
ISBN 3639223500
Libristo kód 06830157
Nakladatelství VDM Verlag
Váha 272
Rozměry 152 x 229 x 10
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet