Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Effect of coffee residue and cropping system

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Effect of coffee residue and cropping system Tenaw Workayehu
Libristo kód: 07149162
Nakladatelství LAP Lambert Academic Publishing, listopadu 2011
Dumping and burning of coffee residue brought a serious environmental problem. A study was conducted... Celý popis
? points 187 b
1 873 včetně DPH
Skladem u dodavatele Odesíláme za 9-11 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


River Runner J Frank Sander / Brožovaná
common.buy 347
Spinozistic Ethics of Bertrand Russell Kenneth Blackwell / Brožovaná
common.buy 1 985
Virtue & the Promise of Convervatism Frohen / Brožovaná
common.buy 800
To America and Canada with Reason Mahboob A. Khawaja / Brožovaná
common.buy 2 194
Peta - a Feminist's Problem with Men Moira Walker / Brožovaná
common.buy 1 433
Nash problem on spaces of arcs Peter Petrov / Brožovaná
common.buy 1 168
Mediaeval Stage, Volume I Edmund Kerchever Chambers / Brožovaná
common.buy 780
Praecepta de virtutibus Carl von Reifitz / Brožovaná
common.buy 1 239
Case of the Sweaty Bank Robber George Edward Stanley / Brožovaná
common.buy 146

Dumping and burning of coffee residue brought a serious environmental problem. A study was conducted to evaluate decomposition and mineralization of N from coffee residue in a pot, and its effect on soil physicochemical properties, crop yield, and apparent nutrient balance in the field. Decomposition rate (KD) was controlled by lignin (L) and nitrogen (N) contents, and L/N ratio (R2 = 0.975 , n = 36). Immobilization of soil N persisted for the entire 120 days, and release of N was controlled by lignin and cellulose contents, residue N and L/N ratio (R2 = 0.982 ). In the field, water use efficiency (WUE) increased significantly by 78% for maize. Soil amended with coffee residue showed increase in moisture content, total N (TN) and OC content. The residue increased the physicochemical properties of the soil such as moisture (38%), TN (7.6%), and OC (8%) compared to the control. Therefore, utilization of coffee residue would provide not only as an alternative source of plant nutrients but also alleviates soil fertility and reduce environmental pollution problems.

Informace o knize

Plný název Effect of coffee residue and cropping system
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2012
Počet stran 244
EAN 9783848404551
Libristo kód 07149162
Váha 380
Rozměry 150 x 220 x 15
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet