Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Development of sugar-free white chocolate and compound chocolate

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Development of sugar-free white chocolate and compound chocolate Laura Teresa Rodriguez Furlán
Libristo kód: 15347951
Nakladatelství LAP Lambert Academic Publishing, října 2016
The development of sugar-free chocolates and compound chocolates represents a challenge for food tec... Celý popis
? points 86 b
861 včetně DPH
Skladem u dodavatele Odesíláme za 9-11 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Bojownice czy wariatki Elzbieta Pawlak-Hejno / Brožovaná
common.buy 289
Covenant Love Robyn Sturgeon / Pevná
common.buy 807
Things Evie Eats Suzie W / Brožovaná
common.buy 313

The development of sugar-free chocolates and compound chocolates represents a challenge for food technology. In effect, the fully replacement of sugar affects physical quality characteristics like rheological properties and texture, melting behaviors, bloom formation and other characteristics that influence the final stability of chocolate, requiring strategy for their formulation. In addition, the replacement of cocoa butter by hydrogenated oils, which present a different triglyceride composition, affects the polymorphic crystallization forms of chocolates determining its chemical and physical properties. Combination of sweeteners (Stevia and sucralose) with a stabilizing agent (inulin) was needed to provide an integral solution for sugar and cocoa butter replacement. Samples were stored at 7, 15 and 30°C during 100 days and the influence of sweetener combination and inulin on rheological properties, shelf-life time, and physical properties such as melting, crystallization and blooming were analyzed. Our studies allowed to develop a free sugar compound chocolate sensorially acceptable and with improved physicochemical properties.

Informace o knize

Plný název Development of sugar-free white chocolate and compound chocolate
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2016
Počet stran 80
EAN 9783659962325
ISBN 3659962325
Libristo kód 15347951
Váha 136
Rozměry 150 x 220 x 5
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet