Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Current Developments in Solid-state Fermentation

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Current Developments in Solid-state Fermentation Ashok Pandey
Libristo kód: 01382795
Nakladatelství Springer-Verlag New York Inc., února 2008
Over the period of last two decades, there has been significant resurgence in solid-state fermentati... Celý popis
? points 467 b
4 671 včetně DPH
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 13-16 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


iPod touch Made Simple Martin Trautschold / Brožovaná
common.buy 783
Sieben Doppelgänger Rafik Schami / Brožovaná
common.buy 212
Solid-State Fermentation Bioreactors David A. Mitchell / Pevná
common.buy 6 849
New Rules of Lifting for ABS Lou Schuler / Brožovaná
common.buy 543
Translational Neuroimaging Robert A. McArthur / Pevná
common.buy 4 237
Cone Beam Computed Tomography Kriti Garg / Brožovaná
common.buy 1 727
High Scoring Baseball Todd Guilliams / Brožovaná
common.buy 581

Over the period of last two decades, there has been significant resurgence in solid-state fermentation due to the numerous benefits it offers, especially in the engineering and environmental aspects. SSF has shown much promise in the development of several bioprocesses and products. This resurgence gained further momentum during the last 5-6 years with the developments in fundamental and applied aspects. A good deal of information has been generated in published literature and patented information. Several commercial ventures have come up based on SSF in different parts of the world.§The contents are organized into four parts: Part 1 deals with the General and Fundamentals aspects of SSF; Part 2 deals with the production of bulk chemicals and products such as enzymes, organic acids, spores and mushrooms in SSF; Part 3 is on the use of SSF for specialty chemicals such as gibberellic acid, antibiotics and other pharmaceutically valuable secondary metabolites, pigments, and aroma compounds; Part 4 deals with the use of SSF miscellaneous application such as SSF for food and feed applications, agro-industrial residues as substrates in SSF and the production of silage and vermicompost.

Informace o knize

Plný název Current Developments in Solid-state Fermentation
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2008
Počet stran 517
EAN 9780387752129
ISBN 0387752129
Libristo kód 01382795
Váha 957
Rozměry 155 x 235 x 33
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet