Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Current Developments in Biotechnology and Bioengineering

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Current Developments in Biotechnology and Bioengineering Amit Rai
Libristo kód: 35448664
Nakladatelství Elsevier, prosince 2021
Current Developments in Biotechnology and Bioengineering: Technologies for Production of Nutraceutic... Celý popis
? points 698 b
6 984 včetně DPH
Skladem u dodavatele Odesíláme za 15-20 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Dog Tricks / Brožovaná
common.buy 240
Scrambled Letters / Pevná
common.buy 492
Zodiaque - tome 3 Lune noire Romina Russell / Brožovaná
common.buy 547
We Can Be Kind / Brožovaná
common.buy 438
Cuatro Cuentos Infantiles Perez Maria Perez / Brožovaná
common.buy 276

Current Developments in Biotechnology and Bioengineering: Technologies for Production of Nutraceuticals and Functional Food Products covers a wide range of topics related to microbial process for production of high value and fermented functional foods. The bioactive compounds derived from foods substrate mainly include bioactive peptides, transformed polyphenols, oligosaccharides, prebiotics, and functional lipids will be presented. The scientific information related to the recombinant microorganisms and their role in production of nutraceutical and functional foods are discussed. The translational aspects of microbial bioprocess technologies are illustrated, by emphasizing the current requirements and future perspectives of industrial and food biotechnology. Provides a conceptual understanding of enzyme catalysis, enzyme engineering, discovery of novel enzymes, and technology perspectivesOffers information about the inventions and advancement in microbial process development for production of high value nutraceuticals and fermented functional food developmentalIncludes updated references for education and understanding of fermentation technology in functional foods industry

Informace o knize

Plný název Current Developments in Biotechnology and Bioengineering
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2021
Počet stran 460
EAN 9780128235065
Libristo kód 35448664
Nakladatelství Elsevier
Váha 1000
Rozměry 191 x 235
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet