Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 299 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 Zásilkovna 44 PPL 99

Culinary Art and Anthropology

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Culinary Art and Anthropology Joy Adapon
Libristo kód: 01258024
Nakladatelství Bloomsbury Publishing, srpna 2008
Culinary Art and Anthropology is an anthropological study of food. It focuses on taste and flavour u... Celý popis
? points 467 b
4 674
Skladem u dodavatele Odesíláme za 15-20 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Moje srdce má prázdniny Ľubica Kepštová / Pevná
common.buy 158
Mám malý kúsok raja slabých Stanislav Háber / Brožovaná
common.buy 73
Die Verbeugung des Riesen Christoph Ransmayr / Pevná
common.buy 484
Magnificent Flower Coloring Book: Adults Coloring Book Tiny Cactus Publishing / Brožovaná
common.buy 232
Two for Joy Helen Chandler / Brožovaná
common.buy 294
International Workshop on Gelidium J.A. Juanes / Pevná
common.buy 2 255
Introduction to Philosophical Problems Joseph Margolis / Brožovaná
common.buy 916
For the Love of Shoes Patrice Farameh / Pevná
common.buy 2 269
Unveröffentlichte Geisterfotos Herold zu Moschdehner / Brožovaná
common.buy 1 424
Minor Bodies in the Outer Solar System A. Fitzsimmons / Pevná
common.buy 1 419

Culinary Art and Anthropology is an anthropological study of food. It focuses on taste and flavour using an original interpretation of Alfred Gell's theory of the 'art nexus'. Grounded in ethnography, it explores the notion of cooking as an embodied skill and artistic practice. The integral role and concept of 'flavour' in everyday life is examined among cottage industry barbacoa makers in Milpa Alta, an outer district of Mexico City. Women's work and local festive occasions are examined against a background of material on professional chefs who reproduce 'traditional' Mexican cooking in restaurant settings. Including recipes to allow readers to practise the art of Mexican cooking, Culinary Art and Anthropology offers a sensual, theoretically sophisticated model for understanding food anthropologically. It will appeal to social scientists, food lovers, and those interested in the growing fields of food studies and the anthropology of the senses.

Informace o knize

Plný název Culinary Art and Anthropology
Autor Joy Adapon
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2008
Počet stran 192
EAN 9781847882134
ISBN 1847882137
Libristo kód 01258024
Nakladatelství Bloomsbury Publishing
Váha 396
Rozměry 162 x 239 x 15
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet