Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Copper Bioavailability and Metabolism

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Copper Bioavailability and Metabolism C Kies
Libristo kód: 02179685
Nakladatelství Springer-Verlag New York Inc., září 2011
Nutrition is truly a science of the 20th century. That physiological disabilities could be caused by... Celý popis
? points 358 b
3 582 včetně DPH
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 13-16 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


mascara do pai morto G Rego Jonatas / Brožovaná
common.buy 1 400
Foot-and-Mouth Disease Virus B. W. J. Mahy / Brožovaná
common.buy 4 671
Enhancing Classroom-based Talk Gillies / Pevná
common.buy 5 862
Die große Welt Colum McCann / Brožovaná
common.buy 346
Soul Snare Charlene Yoder / Pevná
common.buy 993
Atmosphere and Ionosphere Vladimir Bychkov / Pevná
common.buy 3 037
Dynamic Models for Volatility and Heavy Tails Andrew C Harvey / Pevná
common.buy 3 377

Nutrition is truly a science of the 20th century. That physiological disabilities could be caused by a lack of exogenous substances which could be supplied by foods is a concept of relatively recent origins. It is not surprising, therefore, that, until the last few years, much of nutritional science research was tied to: 1) establishing a cause and effect relationship between a physiological problem and its cure/prevention by a chemical substance in food; 2) quantifying the amount of the substance (nutrient) needed to prevent deficiency symptoms; and 3) quantifying the amounts of nutrients found in various food substances. That a nutrient might be present in apparently adequate amounts in foods consumed by an individual but could not be fully utilized because of the concurrent consumption of anti-nutrients has been recognized as being an important problem as, for example, iodine-deficiency goiters resulting from consumption of gOitrigens. That less specific, less dramatic interactions among nutrients and among nutrients and other food components might enhance or inhibit the absorption of nutrients from the intestines or of the metabolism of nutrients within the body is an area of current concern.

Informace o knize

Plný název Copper Bioavailability and Metabolism
Autor C Kies
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2011
Počet stran 307
EAN 9781461278559
ISBN 1461278554
Libristo kód 02179685
Váha 562
Rozměry 170 x 244 x 18
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet