Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 299 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 Zásilkovna 44 PPL 99

Continuous Thermal Processing of Foods: Pasteurization and UHT Sterilization

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Continuous Thermal Processing of Foods: Pasteurization and UHT Sterilization Michael J. Lewis
Libristo kód: 02106237
Nakladatelství Springer, Berlin, listopadu 1999
This new book updates and expands Harold Burton's classic book, UHT Processing of Milk and Milk Prod... Celý popis
? points 992 b
9 923
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 10-14 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
The Making of a Manager Julie Zhuo / Brožovaná
common.buy 433
TOP
Spell of the Sensuous David Abram / Brožovaná
common.buy 343
Venture Deals Brad Feld / Pevná
common.buy 932
Wyspa zaginionych drzew Shafak Elif / Pevná
common.buy 285
Motorcycle Maintenance Techbook Anon / Brožovaná
common.buy 915
English for Everyone, Level 1 Inc. Dorling Kindersley / Pevná
common.buy 428
Untitled McCarthy 14 MCCARTHY CORMAC / Brožovaná
common.buy 396
Complete Book of Polymer Clay Lisa Pavelka / Brožovaná
common.buy 724
Asteroids Thomas H. Burbine / Pevná
common.buy 2 513
Buster, the Silver Tip Grizzly Franklin Thoma Briles / Brožovaná
common.buy 420
Cryptography Laurence D. Smith / Brožovaná
common.buy 214

This new book updates and expands Harold Burton's classic book, UHT Processing of Milk and Milk Products, to provide comprehensive, state-of-the-art coverage of thermal processing of liquid and particulate foods. The food products covered now include soups, sauces, fruit juices, and other beverages, in addition to milk and milk products. Pasteurization, sterilization, and aseptic processing are all discussed, with emphasis on the underlying principles and problems of heat treatment of more viscous fluids, where streamline flow conditions are likely to prevail, and of products containing particles. Pasteurization and heat treatments designed to further extend the shelf life of pasteurized products are also discussed, and the pasteurization and sterilization processes are compared to highlight similarities and differences. Throughout, factors influencing the safety and quality of heated foods are emphasized. This book contains over 100 illustrations and 50 tables, as well as extensive cross-referencing and a comprehensive reference section.

Informace o knize

Plný název Continuous Thermal Processing of Foods: Pasteurization and UHT Sterilization
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2000
Počet stran 447
EAN 9780834212596
ISBN 0834212595
Libristo kód 02106237
Nakladatelství Springer, Berlin
Váha 1102
Rozměry 265 x 187 x 31
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet