Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 299 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Zásilkovna 44 Kurýr GLS 74 PPL 99

Concepts of Foodservice Operations and Management,

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Concepts of Foodservice Operations and Management, Mahmood A. Khan
Libristo kód: 04889299
Nakladatelství John Wiley & Sons Inc, července 1990
Revised and updated to highlight essential concepts in the operations and management of foodservice... Celý popis
? points 297 b
2 970 včetně DPH
Skladem u dodavatele Odesíláme za 15-20 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Contemporary Spanish Poetry Sylvia Sherno / Pevná
common.buy 3 090
Advanced Modern Control System Theory and Design Stanley M. Shinners / Pevná
common.buy 6 833

Revised and updated to highlight essential concepts in the operations and management of foodservice facilities, this edition outlines all steps in a simple and understandable fashion. The unique feature of the book continues to be the emphasis on systems, which applies to both commercial and institutional operations.

Informace o knize

Plný název Concepts of Foodservice Operations and Management,
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 1990
Počet stran 384
EAN 9780471284024
ISBN 0471284025
Libristo kód 04889299
Nakladatelství John Wiley & Sons Inc
Váha 728
Rozměry 193 x 236 x 20
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet