Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Complete Restaurant Management Guide

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Complete Restaurant Management Guide Mark H. Brezinski
Libristo kód: 06384519
Nakladatelství Taylor & Francis Ltd, prosince 1998
This text offers tips about restaurant management. It includes samples of menus, with special promot... Celý popis
? points 641 b
6 406 včetně DPH
U nakladatele na objednávku Odesíláme za 17-26 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Introducing Ephesians Simon Austen / Brožovaná
common.buy 95
Confusing Love With Obsession John D. Moore / Brožovaná
common.buy 320
Literacy Achievement and Diversity Kathryn H. Au / Brožovaná
common.buy 981
Behavior Management at Home Harvey C. Parker / Brožovaná
common.buy 823
Meaning And Value Of Life (1913) Eucken Rudolf / Brožovaná
common.buy 592
Phenotypic Characterization of Animal Genetic Resources Food and Agriculture Organization of the United Nations / Brožovaná
common.buy 1 252

This text offers tips about restaurant management. It includes samples of menus, with special promotions, as well as techniques for controlling food production and costs. Franchising, catering, changes in meat grading, labour management, accounting and seating are also covered.

Informace o knize

Plný název Complete Restaurant Management Guide
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 1998
Počet stran 310
EAN 9780765603050
ISBN 9780765603050
Libristo kód 06384519
Nakladatelství Taylor & Francis Ltd
Váha 730
Rozměry 216 x 279 x 30
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet