Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 299 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Zásilkovna 44 Kurýr GLS 74 PPL 99

Coffee Biotechnology and Quality

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Coffee Biotechnology and Quality T. Sera
Libristo kód: 01974164
Nakladatelství Springer, prosince 2010
Coffee Biotechnology and Quality is a comprehensive volume containing 45 specialised chapters by int... Celý popis
? points 603 b
6 032 včetně DPH
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 13-16 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Skladiště vzpomínek Pavel Hájek / Pevná
common.buy 134
Čas psanců Ondřej Jireš / Pevná
common.buy 242
Christology and the Synoptic Problem Peter M. Head / Pevná
common.buy 3 616
Einführung in die systemische Pädagogik Karl L. Holtz / Brožovaná
common.buy 411
Attlee's Great Contemporaries Frank Field / Pevná
common.buy 966
Das kleine Handbuch der Selbstfindung! Wolfgang Lentz / Brožovaná
common.buy 159
Kleine Buch Von Der Marine Georg Neudeck / Brožovaná
common.buy 1 655
Atem des Feuers Renate Lanius / Brožovaná
common.buy 553
Bringing the House Down David Profumo / Brožovaná
common.buy 322

Coffee Biotechnology and Quality is a comprehensive volume containing 45 specialised chapters by internationally recognised experts. The book aims to provide a guide for those wishing to learn about recent advances in coffee cultivation and post-harvest technology. It provides a quantitative and rational approach to the major areas of coffee research, including breeding and cloning, tissue culture and genetics, pest control, post-harvest technology and bioconversion of coffee industry residues into commercially valuable products. The chapters review recent experimental work, allowing a conceptual framework for future research to be identified and developed.§The book will be of interest to researchers and students involved in any area of coffee research. Consequently, plant breeders, microbiologists, biotechnologists and biochemical engineers will find the book to be a unique and invaluable guide.

Informace o knize

Plný název Coffee Biotechnology and Quality
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2010
Počet stran 536
EAN 9789048155651
ISBN 9048155657
Libristo kód 01974164
Nakladatelství Springer
Váha 854
Rozměry 155 x 235 x 31
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet