Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

CHROMATOGRAPHIC METHODS FOR FOOD CONSTITUENTS & CONTAMINANTS ANALYSIS

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha CHROMATOGRAPHIC METHODS FOR FOOD CONSTITUENTS & CONTAMINANTS ANALYSIS N Krishna Veni
Libristo kód: 06988594
Nakladatelství LAP Lambert Academic Publishing, listopadu 2011
Food constituents and additives play a vital role in the modern food industry and are generally used... Celý popis
? points 162 b
1 615 včetně DPH
Skladem u dodavatele Odesíláme za 9-11 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Castaneda's Journey de Mille / Brožovaná
common.buy 307
Absolutely Alfie and the Furry, Purry Secret Sally Warner / Brožovaná
common.buy 166
competitividad de los ingenios azucareros Veracruzanos Perea Quezada Joaquin / Brožovaná
common.buy 829
Darstellungen aus der Sittengeschichte Roms Ludwig Friedlaender / Brožovaná
common.buy 1 583
In Nacht und Eis Fridtjof Nansen / Brožovaná
common.buy 1 332

Food constituents and additives play a vital role in the modern food industry and are generally used for maintaining food quality and characteristics as well as food safety. Presently research on food products are mainly directed towards investigating the structure and interaction of food ingredients, how they are affected by changes in the environment and development of newer food products. Both these fundamental research and product development require development of different analytical techniques to characterize the overall properties of food, to ascertain the role that each ingredients play in determining the overall properties of food and to determine how the properties of food are affected by various processing conditions and contaminants. This book provides information on the development and validation of HPLC, HPTLC and LC-MS methods for the estimation of Curcumin & piperine, Ellagic acid, Monosodium L Glutamate, Vanillin, Colorants like Tartrazine & Sunset Yellow and Acrylamide in various food products.

Informace o knize

Plný název CHROMATOGRAPHIC METHODS FOR FOOD CONSTITUENTS & CONTAMINANTS ANALYSIS
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2012
Počet stran 188
EAN 9783659257711
Libristo kód 06988594
Váha 266
Rozměry 150 x 220 x 10
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet