Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Chemistry of Foods: EU Legal and Regulatory Approaches

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Chemistry of Foods: EU Legal and Regulatory Approaches Daniele Pisanello
Libristo kód: 02198184
Nakladatelství Springer International Publishing AG, září 2014
This book concerns the EU legal and regulatory framework relating to Chemicals in Food. It is divide... Celý popis
? points 154 b
1 540 včetně DPH
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 13-16 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Diversity Management Bernd Benser / Brožovaná
common.buy 2 197
Spiel - Eine Methode zur Bewaltigung von Krisen Dana Skibbe / Brožovaná
common.buy 1 446
Mining Women Laurie Mercier / Pevná
common.buy 1 540

This book concerns the EU legal and regulatory framework relating to Chemicals in Food. It is divided in two parts: the first section offers an introduction to the European General Food Law with an analysis of EFSA (the European Food Safety Authority) and a description of main features of food safety-related regulations. The second part focusses on the legislation finding application concerning chemicals in food from different viewpoints, namely:§- the REACH regulation;§- the enzyme, flavorings and additive regulatory framework;§- the matter of contamination and veterinary drugs;§- the use of Food contact materials. §The final chapter addresses several considerations relating to chemical hazards and crisis management, highlighting shortcomings and lessons from experience. §

Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet