Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Chemistry and Technology of Yoghurt Fermentation

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Chemistry and Technology of Yoghurt Fermentation Ettore Baglio
Libristo kód: 02684252
Nakladatelství Springer International Publishing AG, června 2014
This Brief reviews the chemistry behind the production of yoghurt through acidification of milk. It... Celý popis
? points 154 b
1 540 včetně DPH
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 13-16 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Good Egg Jory John / Brožovaná
common.buy 206
Připravujeme
Lamborghini Antonio Ghini / Pevná
common.buy 2 923
Sensory Evaluation of Dairy Products Stephanie Clark / Pevná
common.buy 3 091
Chemistry of Food, Second Edition Jan Velisek / Brožovaná
common.buy 3 275
Manufacturing Yogurt and Fermented Milks 2e Ramesh C. Chandan / Pevná
common.buy 6 156
Lets Make Yogurt / Brožovaná
common.buy 416
Advances in Computers Atif Memon / Pevná
common.buy 5 536
Brussels Andre Vries / Brožovaná
common.buy 397

This Brief reviews the chemistry behind the production of yoghurt through acidification of milk. It quantifies the changes in physical and chemical properties of yoghurt during fermentation with microbial organisms (such as Lactobacillus bulgaricus and Streptococcus thermophilus). It has been found that this symbiosis has an optimal development at a temperature of ca. 45°C with the transformation of lactose into lactic acid and small amounts of acetaldehyde, diacetyl and volatile acids. This Brief explains the chemical and physical results of the fermentation process, such as precipitation of proteins and the acid coagulation of milk with a clot formation in the final semi-solid mass. The Brief sheds light on the accomplishments of the fermenting organisms: they are responsible for the biochemical reactions of carbohydrate metabolism, proteolysis, lipolysis and flavour production in the process of yoghurt production. It also briefly reviews formulations and food additives used in the modern yoghurt producing industry. §

Informace o knize

Plný název Chemistry and Technology of Yoghurt Fermentation
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2014
Počet stran 57
EAN 9783319073767
ISBN 3319073761
Libristo kód 02684252
Váha 118
Rozměry 151 x 240 x 22
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet