Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Chemical and Biological Effects of Maillard Reaction Products

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Chemical and Biological Effects of Maillard Reaction Products Hao Jing
Libristo kód: 06825957
Nakladatelství VDM Verlag, července 2009
There were significant differences between chemical §characteristics of ribose (Rib)-, glucose (Glc)... Celý popis
? points 219 b
2 194 včetně DPH
Skladem u dodavatele Odesíláme za 15-20 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
No Longer Human Junji Ito / Pevná
common.buy 778
TOP
Ocean at the End of the Lane Neil Gaiman / Brožovaná
common.buy 298
TOP
Aleph and Other Stories Jorge Luis Borges / Brožovaná
common.buy 395
Quick and Easy Tarot Deck Ellen Lytle / Karty
common.buy 444
Polski MegaTest. Polish in Exercises. Nowe wydanie STANISLAW MEDAK / Brožovaná
common.buy 839
Joker Brian Azzarello / Brožovaná
common.buy 365
Northern Lights Tom Kerss / Brožovaná
common.buy 232
Mean Girls Magnets Running Press / Brožovaná
common.buy 215
Code Breaker WALTER ISAACSON / Pevná
common.buy 809
Biochemia the manga guide Opracowanie Zbiorowe / Brožovaná
common.buy 399
Surgery for Gastric Cancer Sung Hoon Noh / Pevná
common.buy 4 527
Sobbing Superpower Tadeusz Rózewicz / Brožovaná
common.buy 438
Hymn To The Sun Donald Krist / Brožovaná
common.buy 307

There were significant differences between chemical §characteristics of ribose (Rib)-, glucose (Glc)-, §and fructose (Fru)-lysine (Lys) Maillard reaction §products (MRPs). Rib was the most reactive sugar and §exerted the greatest change in Maillard-reaction §(MR), followed by Glc and Fru in the sugar-Lys §model. All three sugar-Lys MRPs not only exhibited §strong free radical scavenging activity in chemical §systems, but also protected intestinal Caco-2 cells §from injury caused by oxidants and transition metal §ions. Different chemical characteristics of MRPs §generated by the three sugars could not be §associated with distinct antioxidant properties in §most cases. While antioxidant activities were §apparent for whole MRP mixtures, ethanol §precipitates (i.e., HMW fraction), more so than §ethanol extracts (i.e., LMW fraction), were mainly §responsible for scavenging HO and DPPH radicals §and protecting against both ferrous ion- and cupric §ion- induced cytotoxicity. Free radical scavenging §activities of MRPs were influenced not only by high §and low molecular fractions, but also by the source §of ROS present in the reaction environment.

Informace o knize

Plný název Chemical and Biological Effects of Maillard Reaction Products
Autor Hao Jing
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2009
Počet stran 220
EAN 9783639176896
ISBN 3639176898
Libristo kód 06825957
Nakladatelství VDM Verlag
Váha 342
Rozměry 229 x 154 x 18
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet