Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Buttermilk Cheesemaking At The Creamery: USDA Bulletin No. 211

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Buttermilk Cheesemaking At The Creamery: USDA Bulletin No. 211 J L Sammis
Libristo kód: 18712240
Nakladatelství Createspace Independent Publishing Platform, června 2017
"Buttermilk Cheesemaking at the Creamery (USDA Bulletin No. 211)" by J.L. Sammis, first published in... Celý popis
? points 20 b
204 včetně DPH
Skladem u dodavatele Odesíláme za 15-20 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


God Uses The Unusable Carri Oller / Brožovaná
common.buy 349
Animale Gonfia COLORING BANDIT / Brožovaná
common.buy 308
O Prada o nada : guía (de lujo) para ser feliz Margarita Puig / Brožovaná
common.buy 668
One Heart-Embrace Life Charles L Garbarino / Pevná
common.buy 824

"Buttermilk Cheesemaking at the Creamery (USDA Bulletin No. 211)" by J.L. Sammis, first published in 1911 by the University of Wisconsin's Agricultural Experiment Station. Sammis book delves into the "new" product, buttermilk cheese and covers the topics M

Informace o knize

Plný název Buttermilk Cheesemaking At The Creamery: USDA Bulletin No. 211
Autor J L Sammis
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2017
Počet stran 28
EAN 9781548294830
ISBN 1548294837
Libristo kód 18712240
Váha 91
Rozměry 216 x 280 x 2
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet