Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Brief Culinary Art History of the Western Chef Avante-Guarde Through the Late 20th Century

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Brief Culinary Art History of the Western Chef Avante-Guarde Through the Late 20th Century Tony Baran
Libristo kód: 09063169
Nakladatelství AuthorHouse, října 2014
A Brief Culinary Art History of the Western Chef Avante-Guarde Through the Late 20th Century examine... Celý popis
? points 49 b
487 včetně DPH
Skladem u dodavatele Odesíláme za 19-25 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


A Brief Culinary Art History of the Western Chef Avante-Guarde Through the Late 20th Century examines Western cuisine as an art form. The book takes the vantage point of the Chef vanguard from second century AD Rome through the Italian and French Renaissan

Informace o knize

Plný název Brief Culinary Art History of the Western Chef Avante-Guarde Through the Late 20th Century
Autor Tony Baran
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2014
Počet stran 182
EAN 9781496934574
ISBN 9781496934574
Libristo kód 09063169
Nakladatelství AuthorHouse
Váha 272
Rozměry 152 x 229 x 11
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet