Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Biscuit Baking Technology

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Biscuit Baking Technology Iain Davidson
Libristo kód: 02820066
Nakladatelství Elsevier Science Publishing Co Inc, ledna 2016
Biscuit Baking Technology, Second Edition, is a reference book for senior managers and staff involve... Celý popis
? points 608 b
6 080 včetně DPH
Skladem u dodavatele Odesíláme za 15-20 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Projekt Aldebaran Reiner Elmar Feistle / Pevná
common.buy 500
Biscuit, Cookie and Cracker Production Iain Davidson / Brožovaná
common.buy 6 080
Biscuit Baking Technology Iain Davidson / Brožovaná
common.buy 5 135
Ultraschalldiagnostik Der Hand Sebastian Kluge / Pevná
common.buy 4 188
Die Kunst des geistigen Heilens William Walker Atkinson / Brožovaná
common.buy 386
Galdos Labanyi / Pevná
common.buy 3 230

Biscuit Baking Technology, Second Edition, is a reference book for senior managers and staff involved in industrial scale biscuit baking. It covers the biscuit industry process, ingredients, formulations, besides design, manufacture, installation, operation and maintenance of the baking ovens. Written by an expert on the biscuit baking industry, the book is a complete manual guide that will help engineering, production and purchasing managers and staff in the biscuit industry to make the best decisions on oven efficiency purchasing. Thoroughly explores the engineering of baking, details biscuit baking equipments, oven specifications, installation, operation and maintenance;The second edition expands chapters 1 to 3, detailing basic biscuit process, product range, ingredients and process changes during baking. All the chapters have been reorganized and updated;Provides details of best industry practice for safety, hygiene and maintenance of ovens;Contains explanations of heat transfer and all the types of biscuit oven design with clear pictures and drawings;Gathers all the information on how to select and specify an oven to be purchased for a particular range of biscuits.

Informace o knize

Plný název Biscuit Baking Technology
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2016
Počet stran 348
EAN 9780128042113
ISBN 0128042117
Libristo kód 02820066
Váha 570
Rozměry 230 x 154 x 24
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet