Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 299 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Zásilkovna 44 Kurýr GLS 74 PPL 99

Biotechnology of Malting and Brewing

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Biotechnology of Malting and Brewing James S. Hough
Libristo kód: 02029493
Nakladatelství Cambridge University Press, srpna 1991
Now available in paperback for the first time, this book gives a clear, concise account of malting a... Celý popis
? points 179 b
1 787 včetně DPH
Skladem u dodavatele Odesíláme za 9-12 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Yeasts B. E. KirsopC. P. KurtzmanT. NakaseD. Yarrow / Brožovaná
common.buy 1 258
Brewing Technology / Pevná
common.buy 3 749
Nanobiosensors and Nanobioanalyses Eiichi Tamiya / Pevná
common.buy 4 671
Brewing Technology Makoto Kanauchi / Pevná
common.buy 3 762
Memory Man + Book with Multi-ROM Rob Waring / binding.
common.buy 278

Now available in paperback for the first time, this book gives a clear, concise account of malting and brewing processes and the science on which they are based. There are chapters about barley and the malting of grain, about water, hops, and yeasts and bacteria as well as descriptions of fermentation and post-fermentation processes. The techniques of production of high-quality beers are also described. The whole description is placed within a biotechnological content: modern developments and the wider significance of the bacteria that commonly contaminate beer are carefully examined.

Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet