Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Biochemistry of Fruit Ripening

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Biochemistry of Fruit Ripening G. B. Seymour
Libristo kód: 06615580
Nakladatelství Springer, října 2012
It is over 20 years since the publication of A.c. Hulme's two volume text on The Biochemistry of Fru... Celý popis
? points 1039 b
10 388 včetně DPH
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 13-16 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Kim Philby Norton Fausto Garfield / Brožovaná
common.buy 868
HIV und AIDS - Kein Thema? Anja Kullrich / Brožovaná
common.buy 1 487
Individual Accountability Nonna Turusbekova / Brožovaná
common.buy 1 981
Mark: God in Action W. Christensen / Brožovaná
common.buy 229
Growth of the Mind Kurt Koffka / Pevná
common.buy 13 018

It is over 20 years since the publication of A.c. Hulme's two volume text on The Biochemistry of Fruits and thei.r Products. Whilst the bulk of the information contained in that text is still relevant it is true to say that our understanding of the biochemical and genetic mech

Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet