Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Biochemistry Applied to Malting and Brewing

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Biochemistry Applied to Malting and Brewing R. H. Hopkins
Libristo kód: 12151867
Nakladatelství Mayo Press, března 2011
This text contains a detailed treatise on the biochemical aspects of the brewing process, with a par... Celý popis
? points 100 b
998 včetně DPH
Skladem u dodavatele Odesíláme za 15-20 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
Beehive 2. Student Book + Online Practice Praca zbiorowa / Brožovaná
common.buy 361
TOP Připravujeme
Aprende gramática y vocabulario 1 - Nueva edición Francisca Castro Viúdez / Brožovaná
common.buy 501
TOP
BMW R1200 (04-09) Haynes Publishing / Brožovaná
common.buy 1 076
La Frontera de Cristal / The Crystal Frontier Carlos Castellanos Fuentes / Brožovaná
common.buy 237
Talk to the Hands Maxyne Gaelynn Bursky / Brožovaná
common.buy 327
Boxer y Brandon S. A. Publishing / Brožovaná
common.buy 442
Lettres Sur Le Mal Corr Spinoza / Brožovaná
common.buy 283
La Fille du Tambour-Major - For Solo Piano (1879) Jacques Offenbach / Brožovaná
common.buy 492
Schule und Emotion Hansjörg Kautter / Brožovaná
common.buy 394
Master Song Andrew Maloney / Brožovaná
common.buy 427

This text contains a detailed treatise on the biochemical aspects of the brewing process, with a particular focus on malting. Including a wealth of invaluable information, helpful tips, and handy tables and measurements, this text provides a concise yet comprehensive guide on the more scientific aspects of brewing and will be of great interest to the serious brewer. The chapters of this book include: 'Mixtures, Diffusion, and Osmotic Pressure'; 'Electrolytic Dissociation'; 'Hydrogen Ion Concentration and pH'; 'Buffer Solutions'; 'Hydrolysis'; 'Amphoteric Electrolytes'; 'The Velocity of Chemical Reactions'; 'Oxidation and Reduction'; 'Surfaces and Interfaces'; 'The Collpodal State'; and many more. We proudly republish this antique text now with a new introduction on beer brewing.

Informace o knize

Plný název Biochemistry Applied to Malting and Brewing
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2011
Počet stran 344
EAN 9781446539538
ISBN 1446539539
Libristo kód 12151867
Nakladatelství Mayo Press
Váha 439
Rozměry 140 x 216 x 20
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet