Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Bakery Science and Cereal Technology

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Bakery Science and Cereal Technology Neelam Khetarpaul
Libristo kód: 09327490
Nakladatelství Astral International Pvt Ltd, ledna 2013
Bakery Science and Cereal Technology is one of the important courses being offered to undergraduate... Celý popis
? points 196 b
1 959 včetně DPH
Skladem u dodavatele Odesíláme za 15-20 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
Baking and Pastry - - Mastering the Art and Craft, 3e Culinary Institute of America (CIA) / Pevná
common.buy 2 116
Experimenting with Babies Shaun Gallagher / Brožovaná
common.buy 443
How Baking Works James Morton / Pevná
common.buy 632
Science of Bakery Products William P Edwards / Pevná
common.buy 924
Pád cařihradu - CDmp3 Mika Waltari / Audio CD
common.buy 302
Confectionery Science and Technology Richard W Hartel / Pevná
common.buy 3 854
Technology of Cheesemaking 2e Barry A. Law / Pevná
common.buy 7 186
Cheeses of Italy: Science and Technology Marco Gobbetti / Pevná
common.buy 3 309
Jay Haley On Milton H. Erickson Jay Haley / Brožovaná
common.buy 1 703
Starter Cultures in Food Production Barbara Speranza / Pevná
common.buy 5 735
Baking Martha Day / Pevná
common.buy 761
Dairy Product Technology Recent Advances K. Muthuchelian / Pevná
common.buy 2 440
Banding Together Jennifer C. Lena / Brožovaná
common.buy 1 056
Der Gablonzer Glasknopf Jörg Berning / Brožovaná
common.buy 589
Bakery Technology and Engineering Samuel A. Matz / Pevná
common.buy 6 032

Bakery Science and Cereal Technology is one of the important courses being offered to undergraduate students as a professional elective. Through this course the students shall acquire adequate knowledge of structure, nutrient composition and processing of various cereals particularly those which are used in bakery industry, milling of wheat, physico-chemical and functional properties of cereals, role and storage of ingredients used in baking, types and grades of flour, baked products prepared by hard and soft wheat, viz., bread, cakes, crackers, cookies, wafers etc, losses in baking, quality evaluation, standards, packaging and sale of bakery products, and prospects and problems of bakery industry. This book containing the above information can also be used as a technical guide and reference book to personnel engaged in bakeries.

Informace o knize

Plný název Bakery Science and Cereal Technology
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2013
Počet stran 318
EAN 9788170359609
ISBN 8170359600
Libristo kód 09327490
Váha 572
Rozměry 140 x 216 x 19
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet