Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 299 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Zásilkovna 44 Kurýr GLS 74 PPL 99

Bacteriocin production and characterization from lactic acid bacteria

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Bacteriocin production and characterization from lactic acid bacteria Jamila Wazir
Libristo kód: 15502354
Nakladatelství LAP Lambert Academic Publishing, listopadu 2015
A variety of bacteriocins, produced by bacteria that kill or inhibit the growth of other bacteria, h... Celý popis
? points 86 b
861 včetně DPH
Skladem u dodavatele Odesíláme za 9-11 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Připravujeme
Owen McCafferty: Plays 2 Owen McCafferty / Brožovaná
common.buy 549
Los efectos psicológicos del vino, 1880 Edmondo De Amicis / Brožovaná
common.buy 573
Going for the Gold P. A. Shepherd / Brožovaná
common.buy 420
Lettres A Une Autre Inconnue 6e Ed Prosper Merimee / Brožovaná
common.buy 674
DREAMWEAVER M Tiffinie Helmer / Digital
common.buy 314
Připravujeme
DADDY HAIR DO HA FRANCIS MARTIN / Pevná
common.buy 379
The Magnificent Emmanuel Abraham / Brožovaná
common.buy 367
Im Zeitraffer Georg Oswald Cott / Pevná
common.buy 523
Health Peace and the Holographic Body Michael a. Schley / Pevná
common.buy 605
Rock Your Baby,The Best George McCrae / Audio CD
common.buy 249
Lectures on Archbishop Laud MANDELL CREIGHTON / Pevná
common.buy 971
Átomos, almas y estrellas : estudios sobre la ciencia griega Jose Luis Gonzalez Recio / Brožovaná
common.buy 823
Vintage Year For Insider Trading Elizabeth R Monnet / Brožovaná
common.buy 299

A variety of bacteriocins, produced by bacteria that kill or inhibit the growth of other bacteria, have been identified and characterized biochemically and genetically. Lactic acid species were isolated from indigenious dairy source and purified using different microbiological techniques. The pure culture was maintained in selective broth and used for bacteriocin production. The produced bacteriocin was concentrated and characterized heating up to 100 C was found to have less effect while more heating minimized the bacteriocin activity. Similarly at low pH, activity of bacteriocin reduced while at higher (6.8), near to neutral, it showed higher antimicrobial activity. On treating with choloroform, bacteriocin activity ceased while NaCl concentration, up to 4% had no effect bacteriocin production. The selected extract was partially purified by ammonium sulphate at 80% saturation level and then further purified by using gel filtration chromatography using Sephadex-100. Most of the extract exhibited anti-bacterial activity against bacterial strain. It is suggested that LAB is a source far anti-bacterial peptides and in future, may be used for industrial extraction and isolation.

Informace o knize

Plný název Bacteriocin production and characterization from lactic acid bacteria
Autor Jamila Wazir
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2016
Počet stran 60
EAN 9783659978630
Libristo kód 15502354
Váha 107
Rozměry 150 x 220 x 5
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet