Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Assessment of Feed and Milk Chemical Composition

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Assessment of Feed and Milk Chemical Composition Wanofi Terefe
Libristo kód: 06843713
Nakladatelství VDM Verlag Dr. Müller, listopadu 2010
Feeds for dairy cows are classified into forages, concentrates (energy and protein feeds) and minera... Celý popis
? points 124 b
1 239 včetně DPH
U nakladatele na objednávku Odesíláme za 3-5 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Progress in Multiple Sclerosis Research H. J. Bauer / Brožovaná
common.buy 3 037
Cupcakes, Cupcakes & More Cupcakes! Danya Weiner / Brožovaná
common.buy 281
Becoming a Visible Man Jamison Green / Pevná
common.buy 3 059
Autobiography of a Geisha Sayo Masuda / Pevná
common.buy 2 276
Moctezuma's Table / Pevná
common.buy 1 046
Hegel on Hamann G. W. F. Hegel / Brožovaná
common.buy 906
Bayern und die Wittelsbacher Ella-Luise von Welfesholz / Brožovaná
common.buy 1 168

Feeds for dairy cows are classified into forages, concentrates (energy and protein feeds) and minerals and vitamin supplements. Classifying feeds is not as important as knowing which feeds are available, their nutritive value, and the factors that affect their utilization in a ration. The small dairy farmers of developing countries have limited resources available for feeding to their ruminant livestock. They do not have the luxury of being able to select the basal diet but use whatever is available at no or low cost. To establish optimum feeding system for livestock it is necessary to identify the available feed resources, the nutritive values of feeds including nutrient contents and feed digestibility to provide the animal with the necessary nutrients as per its requirement. Nutrition can be regarded as one of the most important sources of variation in the yield and composition of milk, but climatic conditions and seasonal variation and regional differences can also play an important role. Determination of milk chemical composition, microbial quality of milk products from small-scale farmers is also very important for the marketability and thus development of dairy industry.

Informace o knize

Plný název Assessment of Feed and Milk Chemical Composition
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2011
Počet stran 84
EAN 9783639369588
Libristo kód 06843713
Nakladatelství VDM Verlag Dr. Müller
Váha 142
Rozměry 150 x 220 x 5
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet