Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 299 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 Zásilkovna 44 PPL 99

Antioxidant Medicinal Property of Some Indian Spices and Herb Extracts

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Antioxidant Medicinal Property of Some Indian Spices and Herb Extracts Riddhi Patel
Libristo kód: 02983402
Nakladatelství LAP Lambert Academic Publishing, dubna 2016
Antioxidants are the compounds able to delay, retard or prevent oxidation processes. Essential oils... Celý popis
? points 86 b
861
Skladem u dodavatele Odesíláme za 8-10 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Pohádka o Trojce Arkadij Strugackij / Brožovaná
common.buy 117
Připravujeme
DC-3 in Civil Service Geoff Jones / Pevná
common.buy 579
Barack Obama Stephen Niven / Brožovaná
common.buy 327
Introduction to Cosmology Barbara Ryden / Brožovaná
common.buy 2 429
Advances in Signal Processing and Intelligent Recognition Systems Sanghamitra Bandyopadhyay / Brožovaná
common.buy 5 762

Antioxidants are the compounds able to delay, retard or prevent oxidation processes. Essential oils and other Plant Secondary Metabolites (PSMs) of many plants besides having a strong and pleasant aroma, possess bio-active antioxidant property. A variety of free radical scavenging antioxidants are found in dietary sources like fruits, vegetables, aromatic herbs, spices etc. Plant-based antioxidant constituents acts as radical scavengers, and helps in converting the radicals to less reactive species. The antioxidant role of aromatic principles also have medicinal effects and thus when included in regular diet, contributes to the long term health by reducing the risk of chronic and degenerative diseases and preventing cellular damage. The present research work is an effort to find the health benefits associated with the consumption of spices and herbs and their antioxidant/ antiradical role in our body. In the present investigation, antioxidant capacity of hexane extracts of total fifteen Indian aromatic herbs and spices was tested. The antioxidant activity screening for Total Phenol Content (TCP) was performed using Folin-Ciocalteau method.

Informace o knize

Plný název Antioxidant Medicinal Property of Some Indian Spices and Herb Extracts
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2016
Počet stran 52
EAN 9783659861901
Libristo kód 02983402
Váha 96
Rozměry 150 x 220 x 3
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet