Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 299 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 Zásilkovna 44 PPL 99

Antibiotic residues in meat

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Antibiotic residues in meat Muhammad Akbar Shahid
Libristo kód: 06834410
Nakladatelství VDM Verlag, července 2010
Antibiotic residues in meat pose various human health hazards to susceptible individuals including g... Celý popis
? points 131 b
1 308
Skladem u dodavatele Odesíláme za 15-20 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Left Hand Writing Skills Heather Stewart / Kroužková
common.buy 275
IBSS: Economics: 1992 Vol 41 British Library of Political and Economic Science / Pevná
common.buy 22 979
Tails on the Hill Carol Thornton / Brožovaná
common.buy 373
Připravujeme
Hinduism and Buddhism Sir Charles Eliot / Pevná
common.buy 17 367
Acogimiento Residencial Como Medida de Proteccion Al Menor Celiano García Barriocanal / Brožovaná
common.buy 2 580
Living Faithfully with Disappointment in the Church J. LeBron McBride / Brožovaná
common.buy 1 495
TRIO G MAJOR OP 141A MAX REGER / Brožovaná
common.buy 410

Antibiotic residues in meat pose various human health hazards to susceptible individuals including gastrointestinal disturbances, teratogenic risks, allergic reactions and development of resistant pathogens for human and animals. Therefore monitoring the level of antibiotic residues is of utmost importance to safeguard human health. Various methods have been used including microbial, followed by sensitive and specific methods based on receptor binding, immunochemical and chromatographic principles. Each test format has its own attributes. Therefore, use of integrated system employing assays selected for screening and confirmation is necessary to ensure violative residues are not introduced in food chains. This books presents a microbial assay called Swab test on animal food (STAF) which is easy to develop and can be used for onsite detection of residues. A more sensitive and highly reproducible method based on high performance liquid chromatography for quantitative determination of oxytetracycline residues is also presented. Methods described here would be helpful for those involved in surveillance of antibiotic residues in various types of foods originating from animals.

Informace o knize

Plný název Antibiotic residues in meat
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2010
Počet stran 68
EAN 9783639271478
ISBN 3639271475
Libristo kód 06834410
Nakladatelství VDM Verlag
Váha 113
Rozměry 152 x 229 x 4
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet