Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 299 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Zásilkovna 44 Kurýr GLS 74 PPL 99

Amarcord

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Amarcord Marcella Hazan
Libristo kód: 11118539
Nakladatelství Avery Pub Group, října 2009
Bestselling cookbook author Hazan tells how a young girl raised in Emilia-Romagna became America's g... Celý popis
? points 54 b
544 včetně DPH
Skladem u dodavatele Odesíláme za 19-25 dnů

30 dní na vrácení zboží


Zákazníci také koupili


TOP
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Pevná
common.buy 967
TOP
On Food and Cooking Harold McGee / Pevná
common.buy 936
TOP
Mastering the Art of French Cooking, Vol.1 Julia Child / Brožovaná
common.buy 337
TOP
White Heat 25 Marco Pierre White / Pevná
common.buy 864
TOP
Essentials of Classic Italian Cooking Marcella Hazan / Pevná
common.buy 757
TOP
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Pevná
common.buy 1 157
TOP
Mastering the Art of French Cooking, Vol.2 Julia Childová / Brožovaná
common.buy 445
TOP
Eleven Madison Park Daniel Humm / Pevná
common.buy 1 444
TOP
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Pevná
common.buy 2 293
TOP
Bread Is Gold Massimo Bottura / Brožovaná
common.buy 843
TOP Připravujeme
Vegan: The Cookbook Jean-Christian Jury / Pevná
common.buy 1 074
TOP
Ottolenghi Yotam Ottolenghi / Pevná
common.buy 733
Ratio Michael Ruhlman / Brožovaná
common.buy 258
Cooking for Geeks, 2e Jeff Potter / Brožovaná
common.buy 861
Oh She Glows Angela Liddon / Brožovaná
common.buy 445
Essential Pepin Jacques Pepin / Pevná
common.buy 923

Bestselling cookbook author Hazan tells how a young girl raised in Emilia-Romagna became America's godmother of Italian cooking. Widely credited with introducing proper Italian food to the English-speaking world, Hazan looks back on the adventures of her life.

Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Mohlo by vás také zajímat


TOP
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Pevná
common.buy 1 996
TOP
Noma René Redzepi / Pevná
common.buy 1 333
TOP
Vegetarian Flavor Bible Karen Page / Pevná
common.buy 924
TOP
Complete Bocuse Paul Bocuse / Pevná
common.buy 815
TOP
Tartine Book No. 3 Chad Robertson / Pevná
common.buy 680
TOP
Jacques Pepin New Complete Techniques Jacques Pepin / Pevná
common.buy 920
TOP
Modernist Cuisine at Home Nathan Myhrvold / Pevná
common.buy 3 185
TOP
Ingredienti Marcella Hazan / Pevná
common.buy 418
Bouchon Bakery T. Keller / Pevná
common.buy 1 273
Gordon Ramsay's Ultimate Cookery Course Gordon Ramsay / Pevná
common.buy 747
Připravujeme
Pierre Herme Pastries (Revised Edition) Pierre Herme / Pevná
common.buy 1 147
Culinary Artistry A Dorenburg / Brožovaná
common.buy 624
Patisserie Melanie DuPuis / Pevná
common.buy 1 147
Science of Good Cooking Cook'S Illustrated / Pevná
common.buy 1 349

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet