Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

African American Foodways

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha African American Foodways
Libristo kód: 04869492
Nakladatelství University of Illinois Press, prosince 2008
Ranging from seventeenth-century West African fare to contemporary fusion dishes using soul food ing... Celý popis
? points 67 b
669 včetně DPH
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 14-18 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


John Bonham Mick Bonham / Brožovaná
common.buy 384
Chase, Chance, and Creativity James H. Austin / Brožovaná
common.buy 1 252
Achieve IELTS 2: English for International Education Caroline Cushen / Brožovaná
common.buy 1 309
Romanticism of Contemporary Theory Justin Clemens / Pevná
common.buy 4 238
Readings in Hardware/Software Co-Design Giovanni De Micheli / Brožovaná
common.buy 3 754
Research and Invention in Outer Space Sai'd Mosteshar / Pevná
common.buy 5 360
Ideology in the Language of Judges Susan Philips / Brožovaná
common.buy 3 000
Pulse Of Praise Julia Carolyn Guernsey / Pevná
common.buy 3 429
History of Melton Mowbray Pork Pie Trevor Hickman / Brožovaná
common.buy 574
Name Withheld J A Jance / Brožovaná
common.buy 224

Ranging from seventeenth-century West African fare to contemporary fusion dishes using soul food ingredients, the essays in this book provide an introduction to many aspects of African American foodways and an antidote to popular misconceptions about soul food. Examining the combination of African, Caribbean, and South American traditions, the volume's contributors offer lively insights from history, literature, sociology, anthropology, and African American studies to demonstrate how food's material and symbolic values have contributed to African Americans' identity for centuries. Individual chapters examine how African foodways survived the passage into slavery, cultural meanings associated with African American foodways, and the contents of African American cookbooks, both early and recent. Contributors are Anne L. Bower, Robert L. Hall, William C. Whit, Psyche Williams-Forson, Doris Witt, Anne Yentsch, Rafia Zafar.

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet