Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Advances in Sweeteners

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Advances in Sweeteners Trevor H. Grenby
Libristo kód: 01391968
Nakladatelství Springer, Berlin, listopadu 1995
The subject of sweeteners continues to advance and expand, with interest increasingly focused on the... Celý popis
? points 467 b
4 671 včetně DPH
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 13-16 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Empire of Illusion Chris Hedge / Brožovaná
common.buy 366
Grassland Management for Organic Farmers David Younie / Brožovaná
common.buy 637
Andolosia als Gegentypus zu Fortunatus Moritz Ahrens / Brožovaná
common.buy 986
Cryogenic Particle Detection Christian Enss / Brožovaná
common.buy 10 388
Diffraction Radiation from Relativistic Particles Alexander Petrovich Potylitsyn / Brožovaná
common.buy 4 671
Methods in Polyphenol Analysis Mike Saltmarsh / Pevná
common.buy 3 747
Treatise on the Theory of Alternating Currents: Volume 2 Alexander Russell / Brožovaná
common.buy 2 590
Inside Political Parties Nikolai Levenetz / Brožovaná
common.buy 1 067
Les cotillons celebres I Émile Gaboriau / Brožovaná
common.buy 912
Planetary Nebulae Harm J. Habing / Brožovaná
common.buy 6 032
Guia didáctica / Brožovaná
common.buy 622
Der Konsumentenkredit im französischen Recht. Günther Bräunig / Brožovaná
common.buy 1 255
Comparative Roles of Suspension-Feeders in Ecosystems Richard F. Dame / Brožovaná
common.buy 4 671

The subject of sweeteners continues to advance and expand, with interest increasingly focused on the importance of technical matters such as the blending of sweeteners and their applications in calorie control, marketing issues and regulatory considerations. In particular, emphasis has been placed on the use of substances that provide bulk as well as sweetness and the exploitation of existing sweeteners rather than the development of new intense sweetness.This book gathers together the latest information on all these topics and also includes detailed chapters on the regulatory requirements and procedures for approving sweeteners in Europe and the USA. It is an essential reference source for food scientists and technologists in industry and academia, particularly those involved in new products development, marketing and legislative issues. Nutritionists and dietitians will also find it of much interest.

Informace o knize

Plný název Advances in Sweeteners
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 1996
Počet stran 288
EAN 9780751403312
ISBN 0751403318
Libristo kód 01391968
Nakladatelství Springer, Berlin
Váha 612
Rozměry 156 x 234 x 20
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet