Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Advances in Nutritional Research

Kniha Advances in Nutritional Research Harold H. Draper
Libristo kód: 02180090
Nakladatelství Springer-Verlag New York Inc., září 2011
Volume 7 of Advances in Nutritional Research continues the theme of this series in providing authori... Celý popis
? points 154 b
1 540 včetně DPH
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 13-16 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Last Raid Will Fowler / Pevná
common.buy 825
Pre-Raphaelite Circle Jan Marsh / Brožovaná
common.buy 438
Extensions of Minimal Transformation Groups I.U. Bronstein / Pevná
common.buy 3 037
Battle for Britain Peter Dennis / Brožovaná
common.buy 577
Earth from the Air Lester R. Brown / Pevná
common.buy 1 647
Lobster Elisabeth Townsend / Pevná
common.buy 636
Atlas Umgeformter Metallischer Oberfl chen O. Kienzle / Brožovaná
common.buy 2 357
ABC of Resuscitation 6e Jasmeet Soar / Brožovaná
common.buy 1 823
Nothing But the Truth Allison True / Brožovaná
common.buy 409
Building Adaptation James Douglas / Pevná
common.buy 5 584
Caught Up Patty Probst / Brožovaná
common.buy 619
Aplicacion de la robotica educativa en la ensenanza de las ciencias José Luis Gallegos Ramírez / Brožovaná
common.buy 1 018
Carbohydrates in Sustainable Development I Amélia P. Rauter / Pevná
common.buy 6 032

Volume 7 of Advances in Nutritional Research continues the theme of this series in providing authoritative accounts of the current state of knowledge regarding major topics of research in the nutritional sciences. The topics have been selected for their interest to researchers, students, and teachers in medicine, agriculture, and the various branches of the biological sciences which relate to nutritional health. The authenticity of the accounts is assured by the widely recognized contributions of the authors to research on their respective topics. vii Contents 1 Chapter 1. Food Allergy ........... . David J. Pearson and Alison McKee 1. Introduction............................... 1.1. General Introduction . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 1.2. Classification of Adverse Reactions to Foods . . . . . . .. . . 2 1.3. Classification and Time Course of Allergic Reactions . . . .. 4 2. The Atopic Syndrome ......................... 5 2.1. Atopy ............................... 5 2.2. IgE (Reaginic) Antibodies . . . . . . . . . . . . . . .. . . 6 . . 3. The Diagnosis of Food Allergy .................... 8 3.1. Provocative Feeding Tests .................... 8 3.2. Skin Tests. . . . . . . . . . . . . . . 10 3.3. Measurement of Specific Antibodies 10 3.3.1. IgE Antibodies ... 10 3.3.2. Non-IgE Antibodies . . . . . 11 3.4. Controversial Techniques . . . . . . 11 3.5. Summary of Diagnostic Procedures .. . . . . . . . . . .. . . 12 4. Clinical Food Allergic Syndromes. . . . . . . . . . . .. . . 13 . 4.1. Classical Reaginic Syndromes . . . . . . . . . . . . .. . . 13 . . 4.1.1. Presenting Complaints .................. 13 4.1.2. Frequency . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . 13 . . . .

Informace o knize

Plný název Advances in Nutritional Research
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2011
Počet stran 290
EAN 9781461295273
ISBN 1461295270
Libristo kód 02180090
Váha 430
Rozměry 152 x 229 x 16
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet