Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Balance Score Card for Restaurant Management

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Balance Score Card for Restaurant Management Linda-Maria Rycl
Libristo kód: 06830311
Nakladatelství VDM Verlag, března 2010
A restaurant s success depends on many different factors of influence which can be summarized in fou... Celý popis
? points 138 b
1 375 včetně DPH
Skladem u dodavatele Odesíláme za 15-20 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Focus on Environmental Research Emma B. Davis / Pevná
common.buy 6 640
Axis Revisited Rh H Wood / Brožovaná
common.buy 565
India A. Kamala Dalal / Pevná
common.buy 803
Mikrostrukturierung am Femtosekundenlaser Manuel Pfeiffer / Brožovaná
common.buy 1 239
Vibration of Ship Structures and Its Control Tian Ran Lin / Brožovaná
common.buy 1 892
Arquitectura del aprendizaje Luis Enrique Escalante Estrada / Brožovaná
common.buy 1 102
Introduction to Educational Psychology Stones / Brožovaná
common.buy 1 912
Circumstellar Matter 1994 Graeme D. Watt / Brožovaná
common.buy 1 540

A restaurant s success depends on many different factors of influence which can be summarized in four segments, the product, the place, the price and the promotion of a restaurant. Therefore, a successful restaurant concept needs to determine its product appearance as e.g. the qualification and productivity of its employees. It also has to consider the restaurant s location factors, the given room arrangement, the price quality spectrum as well as its image in order to convince customers of the restaurant s concept, thus generating sustainable success. In practice, many restaurants exhibit a huge amount of significant defects, leading to failure or even to bankruptcy of the business. The defects emerge at different levels of operation as e.g. through unmotivated employees. The Balance Score Card (BSC) for restaurants is created to counteract the defects and provide information for future decisions. Therefore, by implementing a BSC, the restaurant s management obtains a managing and control instrument, helping to analyze historical strategies and to develope current and future strategies.

Informace o knize

Plný název Balance Score Card for Restaurant Management
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2010
Počet stran 96
EAN 9783639225143
ISBN 3639225147
Libristo kód 06830311
Nakladatelství VDM Verlag
Váha 150
Rozměry 152 x 229 x 6
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet