Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

30 Years at Ballymaloe: A celebration of the world-renowned cookery school with over 100 new recipes

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha 30 Years at Ballymaloe: A celebration of the world-renowned cookery school with over 100 new recipes Darina Allen
Libristo kód: 01337047
Nakladatelství Octopus Publishing Group, září 2013
When Ballymaloe's doors opened to students in 1983 there were 15 courses available. Now there are ov... Celý popis
? points 91 b
910 včetně DPH
50 % šance Prohledáme celý svět Kdy knihu dostanu?

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


DIY Kombucha Rockridge Press / Brožovaná
common.buy 347
Na půl žerdi Heda Bartíková / Brožovaná
common.buy 93
Aktiv für gesunde Knochen, m. DVD Marta Agoston / Brožovaná
common.buy 191
3. Schuljahr, Arbeitsblätter m. CD-ROM Hans-Dieter Rinkens / List
common.buy 547
Interactive Theorem Proving Gerwin Klein / Brožovaná
common.buy 1 540
1948 - Jahr der Entscheidungen Peter Brandt / Brožovaná
common.buy 160
Eleventh International Seaweed Symposium Carolyn J. Bird / Pevná
common.buy 9 027
Like Cats and Dogs Steven Heine / Brožovaná
common.buy 1 460

When Ballymaloe's doors opened to students in 1983 there were 15 courses available. Now there are over 100, reflected in the recipes collected here, including curing meat, making gluten-free meals and sushi as well as learning forgotten skills like producing butter and cheese and beekeeping. The book chronicles how the school has been at the forefront of cooking and food trends since its inception, from Darina's championing of the Slow Food movement and her highlighting the importance of using local, seasonal and fresh produce to installing a wood-burning oven and expanding its gardens so students can learn the importance of eating less meat and more veg and preserving heirloom varieties of produce. A fascinating insight into Ballymaloe, this is also a history of food over the past thirty years, from a time when Darina couldn't get anything other than pre-packaged, grated Parmesan cheese to one where a local producer makes his own mozzarella.

Informace o knize

Plný název 30 Years at Ballymaloe: A celebration of the world-renowned cookery school with over 100 new recipes
Autor Darina Allen
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2013
Počet stran 320
EAN 9780857832078
ISBN 0857832077
Libristo kód 01337047
Nakladatelství Octopus Publishing Group
Váha 1658
Rozměry 241 x 275 x 24
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet